partnerség

Szaktudás, Minőség, Partnerség

Üdvözlöm honlapunkon és köszönöm, hogy időt szán cégünk megismerésére.

A BEX Kft-t azért hoztuk létre, hogy a világ élvonalába tartozó cégek több évtizedes tapasztalatát meghonosítsuk hazánkban. Célunk, hogy speciális szerkezeti megoldásokat, magas szintű szaktudást és felkészültséget igénylő építőipari feladatok megvalósításában segítsünk hídépítő és magasépítő partnereinknek.

Megoldást kínálunk tartószerkezeti saruk és dilatációk beépítése, felülvizsgálata, felújítása, továbbá speciális lengéscsillapító és földrengésvédelmi, illetve monitoring rendszerek kialakítása terén. Kínálunk speciális rögzítéstechnikai és feszítési megoldásokat. Tevékenységünket hamarosan kiterjesztjük speciális acélszerkezetek gyártására is.

A szaktudás mellett a fent említett feladatok megvalósításához nélkülözhetetlennek tartjuk a szereplők közötti kölcsönös, jó kapcsolatot. Mind a „Megrendelőinkre”, mind az általunk képviselt gyártókra partnerként tekintünk a szó legjobb értelmében. Hosszútávú együttműködésben gondolkozunk, ahol egymást segítve közösen dolgozunk a siker és a minőség érdekében.

Büszkék vagyunk rá, hogy számos meghatározó piaci szereplőt tudhatunk visszatérő, elégedett üzleti partnereink sorában. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is közöttük köszönthetjük!

Tisztelettel:

Simon Csaba

Címünk

Hunyadi János u. 8.
2120 Dunakeszi

Elérhetőségeink

Email: iroda@bexkft.hu          Telefon: +36 20 516 4546                     
Page was created with Mobirise web templates